Tapauskertomuksia

Tänne keräämme asiakaskertomuksia ja kokemuksia suolihuuhtelusta. Jos sinulla on omasi, vastaanotamme niitä mieluusti tuohon sivun alareunassa olevaan laatikkoon!

”Nolona tuli herrahenkilö suolenpesijän konttuurille. Vaimo ei kuulemma ennää pussaa kotona kun herrahenkilön hengitys ku haisee sille ittelleen. Ei muutako vesi lämpiimään, pesulle, jätteet ulos, uudet bakteerit huonojen tilalle. Kaasut hävis ja sitte irtos taas pusutkin. Usein voi olla vaivana pahanhajuinen hengitys, vaikka hampaat olisikin kunnossa. Joskus syynä tuoksuun täysi suoli, joka on kuin komposti.”

”Vaimo näytti aamulla lehdestä colonic-hoidon mainosta miehelleen. Mies ilmoitti tietävänsä homman olevan täyttä huijausta ja lähti ulos töihin. Hän vaihtoi taloonsa uusia vesiputkia ja vaimo katseli ikkunasta ihmeissään miehensä hommaa. Tämä seisoi vain ja tuijotti vanhaan putkeen. Tuijotti ja tuijotti, kunnes heitti putken maahan, juoksi sisälle ja soitti colonichoitajalle. Puhelu alkoi: anteeksi kun olen sinua aamulla haukkunut. Hyvä hoitosuhde siitä tuli, ja hoitajakin osaa nyt putkitöitä!”

”Lääkäri kärsi poskiontelotulehduskierteestä. Kun hän lopetti lääkekuurin hän tiesi, että seuraavan kuurin voisi aloittaa samantien. Onneksi hänellä oli viisas vaimo, joka talutti miehensä suolihuuhtelijalle. Koska aikaisemminkin oli käynyt niin, että lääkärin oli myönnettävä vaimonsa olleen oikeassa, housut riisuttiin. Suoli puhdistui muutamalla pesulla, koska mies oli nuori, liikkui paljon ja söi vaimon tekemät oudot ruoat. Maitohappobakteerit syötiin huuhtelun jälkeen ja kierre loppui siihen. Viisas vaimo ei muistutellut asiasta myöhemmin. Monet muutkin miehen kolleegat tekivät rajanylityksiä, mutta niistä ei puhuttu.”

”25-vuotias asiakas kärsi lievästä ylipainosta, turvotuksesta, iho-ongelmista, päänsäryistä. Jo viiden huuhtelun jälkeen painoa oli tippunut jo kuusi kiloa, turvotus laskenut, kasvot kirkastuneet, sekä iho parantunut. Asiakas kertoi hänen suhteensa vatsaansa, suolistoonsa ja ulosteeseensa tervehtyneen ja itseasiassa havahtuneensa koko vatsansa ja suolistonsa olemassaoloon ensi kertaa. Näitä alueita oli usein vain piiloteltu ja hävetty eikä hierojallakaan niihin usein oltu kajottu.”

”Suositun ravintolan omistajan kädet olivat haavoilla ja visva valui. Töitä ei voinut tehdä, kun kortisoonitkaan eivät auttaneet. Pitääkö paikka lopettaa. mietti mies. Siinä tilanteessa raavaskin mies, joka ei usko mihinkään on valmis kokeilemaan mitä vain. Suolenpesu ja vyöhyketerapia yhdessä saivat kehon taas toimimaan ja kädet ovat taas kunnossa. Monitähtinen ravintola pyörii ja onnellinen omistaja kiittelee itseään ”rohkeudestaan”.”

”Vähintään kahdesti vuodessa nainen joutui yliopistolliseen sairaalaan korkean kuumeen takia. Antibioottitippaa kehiin vaan. Syytä tulehdukseen ei löytynyt koskaan, mutta sattuma kuljetti suolihuuhtelijalle. Suoli puhtaaksi ja kierre katkesi. Sen jälkeen siitä suolesta on huolehdittu.”

”Uskonnonopettaja kävi vuositarkastuksessa. Maksa-arvot olivat koholla ja lääkäri alkoi kyselemään opettajan alkoholinkäytöstä. Opettajalla ei ole ollut viina/kaljapullo edes koskaan kädessä, mutta opettaja oli kärsinyt ummetuksesta vuosikymmeniä. Kesälomalla pestiin suoli kuntoon ja opeteltiin juomaan tarpeeksi vettä. Maksa-arvot normalisoituivat, mutta uskoiko lääkäri, se onkin toinen tarina.”

”Masennuspotilas tuli suolihuuhteluun. Miten monet masennuslääkkeet on voitukaan sen ansiosta heittää pois kun suoli on saatu pelaamaan ja myrkyt kulkee oikeaa reitiä ulos! Energia ei enää kulu myrkytyksen hoitoon vaan on käytössä.”

”Nuorella naisella oli ollut kovia vatsakipuja pitkin ikäänsä. Aina oli menty viikoksi sairaalaan tiputukseen, mitään ei ikinä löydetty ja pilleriä poskeen. Kun huuhtomassa käytiin, kipuilut lakkasivat. Useimmiten ulosteköntti joka on liian suuri menemään ohuemmasta suolenmutkasta, voi aiheuttaa äärimmäisiäkin kiputiloja.”

”Taiteilija, hyvin ravintotietoinen ja monialaisesti itsestään huolen pitävä tuli huuhteluun. Ravinto oli viimeisen päälle, joka päivä joogattiin ja meditoitiin, sekä vettäkin osattiin juoda pari litraa päivässä. Koko iän oli kuitenkin vatsa ja suoliston alue pömpöttänyt ja tuntunut raskaalta, eikä suolikaan ikänä ollut joka päivä toiminut. Tyttö tuumasi: ”Missä on vika kun näin hyvin elän ja silti vatsassani ja suolistossani on aina ollut jotain, mihin en saa eloa. Iridologini suositti tätä huuhtelua oikotieksi onneen ja ajattelin tarttua onneeni, joten kokeillaan! Mitä tässä on tarkoitus tehdä?” Suolta pestiin – ja sai siinä pestäkin – mutta pömpötys laski ja suoli alkoi toimimaan päivittäin.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s